"Sangaré is de enige betrouwbare bij PSV, de omgekeerde wereld"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 augustus 2022 – PSV heeft in de eerste 45 minuten van de belangrijke Champions League-voorronde tegen AS Monaco het voortouw genomen. Net als in Monte Carlo zette Joey Veerman zijn ploeg ook in Eindhoven op voorsprong. Een verrassende voorsprong, want de Eindhovenaren maakten in eigen stadion nog totaal geen sterke indruk. 

"Sangaré is de enige betrouwbare bij PSV, de omgekeerde wereld"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik denk dat het zelden vertoond is dat een club zoveel balverlies lijdt - zowel op eigen helft als op de helft van de tegenstander - en alsnog met 1-0 voorstaat", opende Kenneth Perez zijn analyse bij ESPN. "Veerman grossiert in balverlies voor z'n eigen goal, Gakpo grossiert in balverlies. De enige die betrouwbaar was, was Sangaré. Dat is de omgekeerde wereld", grapte hij. 

Doelpunt Veerman
Toch was het doelpunt wel erg goed uitgespeeld, concludeerde ook Marciano Vink. "Saibari gaf de bal goed mee op Mwene, en die hield het overzicht. Negen van de tien hadden naar Luuk de Jong gezocht, maar hij heeft goed gekeken. Wederom stond er op de zestien een man vrij", doelde hij op Veerman, die vanaf daar de bal binnenschoot. 

Vink concludeerde eerder al dat dat precies de plek is waar voor PSV ruimtes kunnen vallen. "De verdedigers bij Monaco kijken helemaal niet naar wat er achter ze gebeurt. Vier, vijf man stonden allemaal naar de bal te kijken. Niemand die denkt: 'laat ik eens iemand op de zestien oppikken'. Dat is heerlijk voor Veerman, want die heeft geen hard, maar wel een geplaatst schot.". 

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd