Juventus bevestigt interesse in Memphis en laat punten liggen

22 augustus 2022, 22:42   Bijgewerkt: 22 augustus 2022, 22:56

Juventus heeft bij monde van Pavel Nedved de belangstelling voor Memphis Depay bevestigd. De technisch directeur van de Italiaanse topclub benadrukt dat de aanvaller van FC Barcelona niet de enige optie is.

Juventus is al enige tijd op zoek naar een aanvallende versterking. "Het heeft geen nut om het proces te versnellen. Dat is nooit een goed idee", aldus Nedved in gesprek met DAZN. Dat Memphis een belangrijk doelwit is van Juventus, ontkent de oud-middenvelder niet. "Hij kan met Dusan Vlahovic spelen of in zijn plaats. Hij kan ook met Moise Kean samenspelen en op de flank uit de voeten. Maar hij is niet de enige optie."

De andere optie lijkt Arek Milik te zijn. Italiaanse media meldden deze maandag zelfs dat Juventus een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Poolse spits, die bij Olympique Marseille mag vertrekken. Memphis, die bij Barcelona weinig perspectief op speeltijd heeft, lijkt echter nog wat hoger op het wensenlijstje van de Italiaanse topclub te staan.

Juventus verspeelt punten

Dat Juventus nog wel een speler kan gebruiken die doelpunten kan maken, werd maandagavond wel duidelijk. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri kwam op bezoek bij Sampdoria niet tot scoren. Adrien Rabiot dacht de Oude Dame in de tweede helft de zege te bezorgen, maar zijn goal werd vanwege buitenspel geannuleerd. De wedstrijd eindigde in 0-0.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen