Feyenoord krijgt voor zwaar blok goed nieuws uit de ziekenboeg

29 december 2022, 10:48

Goed nieuws voor Feyenoord: de blessure van middenvelder Orkun Kökcü valt enorm mee. De captain van de Rotterdammers viel in de interlandperiode uit met een blessure bij Turkije en keerde vervroegd terug in De Kuip. Dinsdag stond hij echter weer volledig op de training in Rotterdam.

Dat blijkt uit beelden van RTV Rijnmond dinsdag. Volgens het regionale medium deed Kökcü alle trainingsvormen mee met de selectie van de huidige nummer vier van de Eredivisie en heeft het er alle schijn van dat de middenvelder gewoon inzetbaar is voor het volgende blok van Feyenoord.

Trainer Arne Slot begint het laatste stuk voor het WK tegen NEC, waarna de dubbele ontmoeting met FC Midjylland in de Europa League op de rol staat. In de Eredivisie komen er met FC Twente, AZ en Fortuna Sittard ook zware opponenten aan voor de Rotterdammers.

Lees ook: dit zijn de 28 beste Eredivisie-spelers van FIFA 23

Verder is de ziekenboeg van Feyenoord vrijwel leeg. Voor de interlandbreak stond Lutsharel Geertruida buitenspel, vanwege de ziekte van Pfeiffer. De verdediger kwam met Jong Oranje deze interlandperiode echter wel weer in actie, waardoor de selectie van Slot tot dusver ongeschonden uit de interlandbreak gekomen lijkt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen