'Bosz maakt indruk tijdens gesprekken met Premier League-club'

18 oktober 2022, 07:35

Voor Peter Bosz lonkt een avontuur in de Premier League. De Nederlandse trainer staat volgens The Telegraph in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers en heeft tijdens gesprekken met de leiding van de Engelse club indruk gemaakt.

Bosz wordt genoemd als belangrijke kandidaat om bij Wolverhampton Wanderers de opvolger te worden van Bruno Lage. De Portugese oefenmeester werd begin deze maand ontslagen vanwege een teleurstellende seizoenstart. Sindsdien is de club op zoek naar een nieuwe trainer. Julen Lopetegui stond bovenaan het wensenlijstje, maar de Spaanse trainer ziet een dienstverband op Molineux op dit moment niet zitten. Wolves sprak ook met Rob Edwards.

Het is nog maar ruim een week geleden dat Bosz werd ontslagen bij Olympique Lyon. De 58-jarige trainer moest een reeks wedstrijden zonder zege bekopen met zijn baan. Slechts een dag na zijn ontslag werd Bosz in Duitsland in verband gebracht met het trainerschap bij VfB Stuttgart, dat op zoek is naar een opvolger van Pellegrino Matarazzo. Ajax-trainer Alfred Schreuder zou [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/408885/ajax-op-zoek-naar-nieuwe-trainer-stuttgart-denkt-aan-schreuder/,_blank,ook in beeld zijn] bij de huidige nummer veertien van de Bundesliga.

Eerste keer in Engeland

Mochten de gesprekken tussen Bosz en Wolverhampton Wanderers leiden tot een samenwerking, dan gaat hij voor het eerst in Engeland aan de slag. Eerder was hij als trainer werkzaam bij AGOVV, De Graafschap, Heracles Almelo, Vitesse, Maccabi Tel Aviv, Ajax, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen en Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen