'Cristiano Ronaldo zet zinnen op vertrek en staat open voor Italië'

25 oktober 2022, 09:24   Bijgewerkt: 25 oktober 2022, 09:29

Cristiano Ronaldo lijkt vrede te hebben met een breuk met Manchester United. De Portugese topaanvaller werd vorige week door coach Erik ten Hag uit de selectie gezet en is maandag met Ten Hag om tafel gegaan. Een transfer lijkt de enige mogelijke oplossing voor de Portugees.

Volgens The Sun overweegt Ronaldo een overstap naar Napoli. De Italiaanse topclub staat momenteel bovenaan in de Serie A en zou niet onwelwillend tegenover het binnenhalen van Ronaldo staan. De topaanvaller heeft de clubs niet bepaald voor het uitkiezen: al diverse Engelse topclubs hebben laten weten dat zijn komst deze winter onbespreekbaar is.

Napoli presteert dit seizoen verrassend goed. Niet alleen voert de Italiaanse club de ranglijst aan in de Serie A, ook in de Champions League maakt Napoli indruk. De Napolitanen zijn nog ongeslagen in de poule en hebben na vier speelronden de perfecte score van twaalf punten te pakken.

Het is nog niet duidelijk of Ronaldo donderdag weer bij de wedstrijdselectie van Manchester United zit. De Engelse topclub treft Sheriff Tiraspol in de groepsfase van de Europa League. Alleen als Ronaldo berouw toont en een rol als bankzitter accepteert, is Ten Hag bereid de aanvaller voor de komende weken weer in de armen te sluiten.

Lees ook: "Ronaldo heeft Ten Hag een stok gegeven om mee te slaan"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen