'Ten Hag kan Cristiano Ronaldo slijten in de winterstop bij United'

30 oktober 2022, 10:21

Cristiano Ronaldo (37) maakte donderdagavond zijn rentree na zijn verbanning bij Manchester United, maar toch zijn er nog voldoende speculaties over zijn toekomst. Sporting Portugal wordt genoemd als de club die de Portugees wil verlossen van zijn situatie bij de Premier League-club na het WK in Qatar.

Dat schrijft The Daily Mirror althans. De oude werkgever van Cristiano Ronaldo, waar hij doorbrak in het betaalde voetbal, wil een serieuze poging wagen om hem terug te halen naar Portugal. In 2003 liet hij die club achter zich voor een overstap naar Manchester United; volgens het boulevardmedium hoopt Sporting hem nu te verleiden om de omgekeerde weg te bewandelen.

Zeker is wel dat Ronaldo dan een flink bedrag zal moeten inleveren om terug te keren in de Primeira Liga. Dat heeft alles te maken met zijn megacontract dat hij momenteel geniet bij Manchester United en de beperkte financiële mogelijkheden van Sporting. Mogelijk hangt ook de Champions League-situatie af van de keuze van Ronaldo: op dit moment heeft Sporting namelijk nog serieus uitzicht op het bereiken van de knock-outfase.

Lees ook: Ten Hag gaat in op terugkeer Ronaldo: "Geen moeilijke beslissing"

Het is algemeen bekend dat Ronaldo graag in het miljardenbal actief wil zijn om zijn records aan te scherpen en daarmee te verdedigen. Omdat Manchester United dit seizoen genoegen moet nemen met de Europa League, wilde hij in de zomer vertrekken. Dat lukte uiteindelijk niet, waarna hij onder Erik ten Hag op de bank belandde en hij lijkt te willen vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Ten Hag kan Cristiano Ronaldo slijten in winterstop bij United' staat er op de kop, maar hij voetbalt (nou ja voetbalt) toch al daar😇?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen