Spektakelstuk in Glasgow? 50x je inzet als Rangers en Ajax scoren

1 november 2022, 14:39   Bijgewerkt: 4 november 2022, 10:02

Na vier opeenvolgende nederlagen hoopt Ajax de groepsfase van de Champions League toch nog goed af te sluiten. De Amsterdammers kunnen zich weliswaar niet meer plaatsen voor de volgende ronde van het miljardenbal, maar hopen wel een ticket te bemachtigen voor de Europa League. Dat moet vanavond gebeuren tegen Rangers FC. Het moet heel gek lopen wil de ploeg van Alfred Schreuder daarin niet slagen. Jack's komt in ieder geval met een speciale en interessante odd voor het treffen in Schotland: liefst 50.

Waar Ajax vorig jaar nog een historische groepsfase beleefde, kan het dit seizoen weinig tot geen potten breken. De Amsterdammers begonnen hun Champions League-campagne nog met een afgetekende 4-0 overwinning op Rangers FC, maar verloren vervolgens tweemaal kansloos van Liverpool én Napoli. Daardoor zit het avontuur in het miljardenbal er alweer op voor de ploeg van Schreuder, die nog niet helemaal is uitgespeeld in Europa. Ajax ligt immers op koers voor een doorgang in de Europa League. De Amsterdammers hebben de daarvoor benodigde derde plek momenteel in handen, maar daar kan Rangers FC vanavond nog verandering in.

Daarvoor hebben de Schotten wel een wonder nodig. Door de 4-0 nederlaag in Amsterdam moeten zij vanavond immers met minstens vijf doelpunten verschil winnen van Ajax om alsnog Europees te kunnen overwinteren. Verwacht jij dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst het nog heel spannend weet te maken en de Amsterdammers misschien zelfs een doorstart in de Europa League door hun neus boort? Bij een exacte winstmarge van vier of meer doelpunten krijg je liefst 67

Gatenkaas

Er zullen echter weinig mensen rekening houden met een historische avond in Glasgow. Rangers FC verkeert in eigen land weliswaar in goede vorm, maar heeft in de Champions League nog minder te vertellen dan Ajax. De Schotten begonnen hun campagne met een 4-0 nederlaag in Amsterdam, verloren daarna met 0-3 van Napoli, gingen vervolgens tweemaal de boot in tegen Liverpool (doelcijfers 1-9) en gingen vorige week met 3-0 onderuit in Napels. Negentien tegentreffers in vijf wedstrijden. Het is fair te stellen dat de Schotse defensie zo lek als een mandje is. Wint Ajax vanavond opnieuw met een marge van vier doelpunten? Zet in en win 20.

Claim hier de verhoogde odd van Jacks.nl

Lees ook: Vermoedelijke opstelling: Schreuder heeft één verrassing in petto

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen