'Ten Hag ziet bankzitter Bayern als vervanger voor Ronaldo'

5 november 2022, 11:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United overweegt zich komende winterstop te versterken met Eric Maxim Choupo-Moting. De spits uit Kameroen moet het bij Bayern München doen met een reserverol en zou op Old Trafford op meer speeltijd kunnen rekenen. Choupo-Moting is namelijk in beeld als vervanger van Cristiano Ronaldo.

Dat schrijft het Franse Mediafoot. Ronaldo lijkt komende zomer op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever, nu hij bij Manchester United niet meer verzekerd is van een vaste basisplaats. De Portugese topaanvaller scoorde dit seizoen pas één keer in de Premier League en werd onlangs uit de selectie gezet omdat hij weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur.

Voor Choupo-Moting zou een transfer naar de Premier League een kans op revanche betekenen. De spits speelde al eens in Engeland namens Stoke City, maar daar stelde hij met slechts vijf goals in dertig optredens teleur. De laatste jaren was de boomlange aanvaller reservespits bij Paris Saint-Germain en Bayern München.

Ten Hag is fan van het type-spits Choupo-Moting en wil de aanvaller naar Old Trafford halen. Mogelijk gebeurt dat pas in de zomer. Dan is de spits transfervrij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax heeft Ten Hag heel veel inzicht gegeven ,en daar werkt hij overal mee ,het systeem, met een lange spits als Haller ,gaat er niet meer uit bij Ten Hag ,kon Schreuder ook met een soortgelijke systeem komen ,maar ziet verlopig alleen maar prutswerk onder Schreuder

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

waarom willen ze toch van ronaldo af..die choupo gaat echt geen 700 doelpunten maken. come on manchester schiet ronaldo de champions league in.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen