'United trekt monsterbedrag uit voor 'onwaarschijnlijke' transfer Frenkie'

12 november 2022, 15:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United wil in de winter nog één ultieme poging doen om Frenkie de Jong naar Old Trafford te halen. De club van Erik ten Hag hoopte hem afgelopen zomer al los te weken bij FC Barcelona, maar het was de middenvelder zelf die de transfer blokkeerde. Het is dan ook maar de vraag of hij dit keer wel overtuigd kan worden.

Dat United in de winter het middenveld verder zal versterken, staat vast. De club heeft volgens The Times liefst honderd miljoen euro gereserveerd om een speler binnen te halen die op het middenveld naast Casemiro aan de bal iets kan creëren. Daarbij zou Ten Hag hebben benadrukt dat het een speler van wereldformaat moet zijn en lijkt De Jong dus bovenaan het lijstje te staan. 

De vraag is echter of De Jong zelf overtuigd kan worden. Afgelopen zomer wilde Barcelona zelf graag meewerken aan een vertrek - het kon de transfersom goed gebruiken - maar was de oud-Ajacied stellig in zijn wens om in Camp Nou te blijven spelen. Inmiddels lijkt hij bovendien weer helemaal in de armen gesloten te zijn en zal Barcelona mogelijk ook minder drang hebben om hem te verkopen.

Lees ook: 'Frenkie is geïnteresseerde clubs voor en maakt voorkeur bekend'

FC Barcelona - Manchester United

Mocht De Jong toch kiezen voor een weerzien met zijn oude trainer Ten Hag, dan staan hem in februari direct twee pikante potjes te wachten. In de tussenronde van de Europa League zijn Manchester United en FC Barcelona namelijk aan elkaar gekoppeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FRANKIE MOET LEKKER NAAR AJAX GAAN EN NIET NAAR ANDERE BUITEN LANDSE CLUB

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen