Hoe de wereld er plots anders uitziet voor Feyenoord

13 november 2022, 10:58

Alles wijst erop dat het een topweekend wordt voor Feyenoord. Ajax liep gisteravond schade op bij FC Emmen en PSV verloor van AZ, waardoor de Rotterdammers aan een punt tegen Excelsior genoeg hebben om als koploper van de Eredivisie de WK-break in te gaan. Samen met Jack's blikt FCUpdate.nl vooruit op de Rotterdamse derby.

Het kan gek lopen. Waar men er tot voor kort van uitging dat de strijd om de landstitel toch vooral tussen Ajax en PSV zou gaan, staat Feyenoord nu plots bovenaan. En dan krijgt de ploeg van trainer Arne Slot deze zondag ook nog de kans om drie punten uit te lopen op de concurrentie. Denk je dat Feyenoord vandaag wint van Excelsior? Daar staat bij Jack's een odd van 1.13.

Het seizoen van Feyenoord loopt boven verwachting. In de zomer werd afscheid van onder meer Tyrell Malacia, Marcos Senesi, Fredrik Aursnes, Guus Til, Cyriel Dessers en Luis Sinisterra. Een blik aan nieuwe spelers werd opengetrokken, waar Slot in korte tijd een uitstekend elftal van heeft gekneed. Het is geen toeval dat Feyenoord een serieuze rol in de titelstrijd speelt én zich als groepswinnaar heeft geplaatst voor de knock-outfase van de Europa League.

De Feyenoord-spitsen

Feyenoord heeft door de uitslagen in Emmen en Eindhoven aan een gelijkspel tegen Excelsior genoeg om aan kop te blijven in de Eredivisie. In De Kuip wordt echter met niets minder dan de winst genoegen genomen. Voor het maken van doelpunten wordt gekeken naar de twee spitsen die elkaar weinig ontlopen: Santiago Giménez en Danilo Pereira. Een doelpunt van Giménez levert je 1.56 keer je inzet op. Voor een goal van Danilo staat [a,https://fcupdate.nl/jacks,_blank,een quotering van 1.63].

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen