Mark Flekken toegezongen door fans na ontbreken in WK-selectie

14 november 2022, 10:21   Bijgewerkt: 14 november 2022, 10:37

De keeperskwestie van het Nederlands Elftal hield nogal de gemoederen bezig dit weekend. Jasper Cillessen kreeg een steuntje in de rug en een staande ovatie van 'zijn' NEC-supporters, maar over de grens kreeg Mark Flekken dezelfde behandeling.

Freiburg kent een geweldig seizoen, de ploeg staat na het met 4-1 gewonnen thuisduel van stuntploeg en Ajax-opponent Union Berlin op de tweede plaats in de Bundesliga. Na het duel kreeg Flekken een hart onder de riem van zijn publiek. "Mark Flekken, du bist der beste Mann!"

Vincent Vermeij

De 29-jarige sluitpost van SC Freiburg werd net als Cillissen buiten de WK-selectie van het Nederlands Elftal gehouden ten koste van Justin Bijlow, Remko Pasveer en Andries Noppert. Flekken's teamgenoot Vincent Vermeij heeft tegenover de NOS gereageerd op het ontbreken van de doelman, hijzelf nog niet.

"Ik heb er echt geen woorden voor. En hetzelfde appte Mark mij ook terug. Hier bij Freiburg is ook iedereen in shock. Niemand begrijpt het hier. Voor mij was hij dé kandidaat om eerste doelman te worden op het WK. Niet omdat ik hem goed ken, maar vooral vanwege zijn prestaties met Freiburg in de afgelopen anderhalf jaar."

Frederik Gössling, de keeperstrainer van RB Leipzig, kan ook niks begrijpen van de beslissing van onze bondscoach. "Mark is zeker een van de beste keepers van de Bundesliga", aldus Gössling tegen de NOS. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen