Marokko
0 – 0
Spanje

Engelse kelderklasser gaat viraal met verzoek om Haaland te huren

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 november 2022 – Ashton United gaat de wereld over met een wel heel opmerkelijke publicatie op de website. In een officieel statement heeft de Engelse club, die uitkomt op het zevende niveau in Engeland, laten weten dat het een verzoek bij Manchester City heeft neergelegd om Erling Haaland tijdelijk in te lijven.

Engelse kelderklasser gaat viraal met verzoek om Haaland te huren

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De zevendeklasser haalt met het verzoek logischerwijs de lachers op de hand. In het persbericht staat dat Ashton de Noorse topspits voor vier seizoenen wil huren, als de Premier League vanwege de WK-onderbreking stil ligt. "Het past allemaal perfect", zegt manager Michael Clegg. "Zij spelen niet, dus wij zorgen dat Erling bij ons fit kan blijven."

"Het is beter voor hem om bij ons te voetballen dan dat hij zes weken gaat golfen. Hij zou goed bij ons passen en een aanwinst zijn voor de dynamiek in onze selectie", aldus Clegg. Snel na het publiceren ging de clubwebsite op zwart. Duizenden mensen bezochten tegelijk de site, die daardoor overbelast raakte.

Haaland is een van de weinige wereldtoppers die zich niet in Qatar hoeft te melden. De Noor plaatste zich met zijn land niet voor het wereldkampioenschap. In de kwalificatie was het Nederlands elftal te sterk.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd