Cristiano Ronaldo kan streep zetten door potentiële bestemming

17 november 2022, 11:47

Sporting Portugal heeft de afgelopen jaren nooit een serieuze poging gewaagd om Cristiano Ronaldo terug te halen. De situatie is wat betreft voorzitter Frederico Varandas niet veranderd nu de 37-jarige aanvaller onder vuur ligt bij Manchester United.

Ronaldo wordt al jaren in verband gebracht met een terugkeer naar Sporting Portugal, de club waar hij zijn eerste stappen als profvoetballer zette. Dat was afgelopen zomer niet anders, toen de vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or bij Manchester United leek te vertrekken. "Vanaf het begin van het seizoen wordt onze trainer (Ruben Amorim, red.) lastiggevallen met vragen over deze geruchten. Het zijn ook echt alleen geruchten, want de mogelijkheid heeft zich nooit voorgedaan."

Ook op dit moment is er volgens Varandas geen sprake van een terugkeer van Ronaldo. "Uit respect voor Ronaldo, Manchester United, het contract dat ze met hem hebben en bovenal de nationale ploeg van Portugal, wil ik niet nog meer olie op het vuur gooien. Het is niet iets wat speelt", vervolgt de voorzitter. "En het heeft ook niet gespeeld. Het is iets dat in de media is ontstaan omdat het goed verkoopt."

De toekomst van Ronaldo bij Manchester United is hoogst onzeker na de explosieve uitspraken die hij heeft gedaan in het veelbesproken interview met Piers Morgan. De Portugese superster hoeft onder Erik ten Hag, die er ook van langs kreeg, in elk geval niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. Britse media noemen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/410269/beckham-wil-veelbesproken-ronaldo-pikante-uitweg-bieden/,_blank,het Inter Miami van mede-eigenaar David Beckham] als een van de potentiële bestemmingen voor Ronaldo.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen