Breaking: Ronaldo per direct weg bij Manchester United

22 november 2022, 18:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United neemt per direct afscheid van Cristiano Ronaldo. Dat heeft de Engelse topclub dinsdagmiddag in een officieel statement naar buiten gebracht. De Portugese voetballer verlaat United met wederzijdse instemming.

De relatie tussen Ronaldo en United was al langere tijd gespannen, nadat de Portugees zich in een interview met Piers Morgan kritisch had uitgelaten over de club. Ronaldo zei onder meer dat hij trainer Erik ten Hag "niet respecteert" en dat enkele mensen binnen de club hem weg zouden willen werken. United had sindsdien aangekondigd dat de club "zorgvuldig hun stappen overwoog" en dat blijkt nu te zijn geresulteerd in het afscheid van Ronaldo.

De onvrede van Ronaldo begon toen hij eerder dit seizoen weigerde in te vallen in een Premier League-duel tegen Tottenham Hotspur en vervolgens door Ten Hag buiten de selectie werd gezet. Het interview lijkt echter de druppel die de emmer deed overlopen. United bedankt Ronaldo in de verklaring voor zijn diensten voor de club. "De club bedankt hem voor zijn ongelooflijke bijdrage gedurende zijn twee periodes op Old Trafford", aldus het statement.

Toekomst Ronaldo onzeker

Momenteel is Ronaldo met de nationale ploeg van Portugal actief op het WK in Qatar. Donderdagmiddag zal de voetballer naar verwachting voor het eerst in actie komen op het WK in de wedstrijd tegen Ghana. Waar de toekomst van Ronaldo na het WK zal liggen is momenteel nog onduidelijk. Ondanks zijn status als voetballer brengt de 37-jarige Portugees namelijk flinke salariskosten met zich mee. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

He he, eindelijk.

Excellent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En terecht, hij verdient beter dan dit gepruts op plek 5. btw; "breaking" wil zeggen dat je een scoop hebt; dus het slaat nergens meer op als je dit nu nog bij het artikel zet. Redactioneel falen.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan ook niet wat die jongen allemaal voor een gedrag heeft vertoond. Dan kun je hem beter kwijt dan rijk zijn. Ben benieuwd waar hij terechtkomt nu.

Excellent
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Never go back to your ex.... Ik ben ervan overtuigd dat een van 's werelds beste voetballers echt het voetballen niet in een seizoen is verleerd. Directies/trainer etc heeft dit denk ik verziekt. Snel weg naar een club om weer the shinen CR7

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen