Dest waarschuwt Oranje in Qatar: "Team USA vreest niemand"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 december 2022 – Sergino Dest staat aan de vooravond van een unieke wedstrijd in zijn loopbaan. De rechtsback uit Almere speelt in de achtste finales van het WK met de Verenigde Staten tegen Nederland. Dest kijkt er enorm naar uit om aanstaande zaterdag aan te treden tegen een aantal oude bekenden.

Dest waarschuwt Oranje in Qatar: "Team USA vreest niemand"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dest eindigde met de Verenigde Staten op de tweede plek in groep B en werd dus gekoppeld aan Nederland. "Ik vind het leuk. Als je ver wilt komen, dan moet je tegen veel teams spelen", vertelt de verdediger van AC Milan in een uitgebreid interview met De Telegraaf. "Dus wanneer we Oranje zouden treffen, maakt niet zoveel uit. Maar de achtste finale tegen Nederland is natuurlijk een erg speciale wedstrijd voor mij."

Lees ook: Helft van de achtste finales bekend, route Oranje wordt duidelijker

De 22-jarige ex-Ajacied ziet Oranje als favoriet tegen de Amerikanen. "Uiteraard heeft Nederland als ploeg veel meer ervaring op eindtoernooien, waarop ook nog eens betere resultaten werden gehaald. En de spelers hebben meer wedstrijden achter hun naam op het hoogste niveau dan wij. Maar Team USA is een erg sterk team met een goede spirit én kwaliteit. Dus Nederland is de favoriet, maar wij gaan er vol voor."

Dest ziet Oranje niet overtuigen
Terwijl de VS in groep B Iran en Wales achter zich hield, werd Oranje eerste in groep A. Toch is er veel kritiek op het matige spel van de ploeg van Louis van Gaal. "Oranje heeft redelijk makkelijk de volgende ronde gehaald, maar nog niet zijn beste spel gespeeld. Wij gaan proberen te voorkomen dat ze dat tegen ons wel doen. Hoe we Nederland pijn kunnen doen, zullen we zaterdag moeten zien. En we vrezen niemand."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd