Keiharde kritiek op Frankrijk: "Lijkt op een F-pupillen elftal"

18 december 2022, 17:08

De WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk is nog maar halverwege, maar voor de Fransen is het eerste bedrijf van de wedstrijd uitgelopen op een nachtmerrie. Uit een strafschop en een vlijmscherpe counter werd er gescoord door de Argentijnen. Frankrijk is onherkenbaar in de grootste voetbalwedstrijd van de wereld.

Na de tweede tegentreffer liet de Franse bondscoach Didier Deschamps er geen gras over groeien. De veroorzaker van de strafschop Ousmane Dembélé en Olivier Giroud werden vlak voor de rust gewisseld, Randal Kolo Muani en Marcus Thuram moeten voor een positieve impuls gaan zorgen bij Les Bleus. "De Argentijnen willen winnen, de Fransen zijn weer aan het afwachten, het lijkt op een F-pupillen elftal met een snelle spits voorin", aldus Pierre van Hooijdonk. 

Eenzijdige analyses

Bij de NOS zijn ze het in de rust allemaal met elkaar eens: Argentinië speelt geweldig. "Dit zal Messi voor eeuwig een Argentijns idool maken'', concludeert Rafael van der Vaart. ''Een ongelooflijke eerste helft. Di Maria was ongelooflijk, die voelt zich lekker en heeft er zin in. Alles lukt. Het is wel lekker dat je niet alleen Messi hebt, maar dat er ook anderen opstaan vanavond."

De 'gemakkelijk gegeven' strafschop maakt ook de lippen los in de studio. "Dit zijn de penaltys die je met regelmaat gaat zien als er een VAR is. Iedereen is op zoek naar contact, als je voelt dat je geraakt wordt dan is het heel lastig om terug te draaien als een VAR", aldus Van der Vaart. De veroorzaker van de strafschop, Ousmane Dembélé, kan rekenen op flinke kritiek. "Messi zei bobo, maar Dembélé is gewoon een dombo", aldus Van Hooijdonk.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen