Feyenoord deelt update over Timber: 'Mogelijk eerder inzetbaar'

30 december 2022, 14:45

Feyenoord kan misschien toch eerder dan voorspeld weer beschikken over Quinten Timber. Dat schreef de Rotterdamse club vrijdagmiddag in een update op de eigen website. Garanties zijn er zeker niet: over de precieze duur van zijn blessure valt nog weinig zinnigs te zeggen. 

Timber liep een voetblessure op in de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen FC Emmen afgelopen woensdag (5-0). De eerste berichten die naar buiten kwamen, waren niet positief. Feyenoord, dat sowieso Gernot Trauner al enkele maanden moet missen, zou het volgens die berichtgeving ook maanden zonder Timber moeten doen. 

Of het ook daadwerkelijk zo lang gaat duren, is nog maar de vraag. Feyenoord bevestigde wel dat hij 'de komende tijd' zal moeten herstellen van een voetblessure. 'De aard van de blessure maakt het op dit moment lastig exact aan te geven wanneer Timber terug kan worden verwacht', voegde de club daar echter aan toe. 

'Waar er na de wedstrijd tegen FC Emmen nog werd gevreesd voor een langdurige afwezigheid van de middenvelder, blijkt na uitgebreid medisch onderzoek dat er een kans bestaat dat hij mogelijk eerder weer inzetbaar is.' De club gaf tot slot aan in de komende weken meer duidelijkheid te verwachten over de duur van Timbers afwezigheid. 

Lees ook: Feyenoord vreest vertrek tweetal: "Speler erbij is noodzakelijk"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen