Opvallende beelden uit België: Genk-fans pesten Lang met spreekkoren

9 januari 2023, 08:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Noa Lang hoopte inmiddels al een tijdje bij een Europese topclub te spelen, maar de Nederlandse vleugellflitser speelt nog steeds bij 'zijn' Club Brugge in België. Zondag ging hij op bezoek bij koploper Genk, waar hij werd toegezongen door het publiek: 'Hij is te zwak voor Amsterdam'.

De vleugelaanvaller leek het zelf nog wel te kunnen waarderen, want hij bewoog ritmisch mee met het gezang. Nog niet zo lang geleden was Lang ervan overtuigd dat hij in de Europese top zou spelen dit seizoen, maar niks is minder waar. De Oranje-international zei in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij de Jupiler Pro League hot zou hebben gemaakt en dat door hem kinderen met shirts van Club Brugge aan lopen.

Lees ookLang doet opvallend verzoek bij Club Brugge na afscheid Vormer

Afscheidsinterview zonder afscheid

Het interview dat Lang gaf aan de krant werd gezien als een afscheidsinterview. Op de vraag of hij al een andere club had gevonden zei hij: "In mijn hoofd wel. Je weet natuurlijk nooit wat er zal gebeuren, maar het staat echt niet op de planning om nog een jaar langer bij Club Brugge te blijven". Het werd dus nog een seizoen in het Jan Breydelstadion waar hij inmiddels in achttien wedstrijden vijf keer scoorde en drie assists gaf. 

Geruchtenmolen

AC Milan was een van de clubs die in verband werden gebracht met Lang, maar van een transfer naar de regerend kampioen van Italië kwam het dus niet. Volgens The Athletic hebben onder andere Everton en Bournemouth interesse in een wintertransfer van Noa Lang, hij zou 25 miljoen euro moeten kosten. Dat zou nog geen recordbrekende transfer zijn, want Charles De Ketelaere ging voor 32 miljoen euro van Club naar de Milanezen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen