'Vilhena deze week in Rotterdam; Feyenoord kan contact zoeken'

9 januari 2023, 08:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord kan deze week in gesprek met Tonny Vilhena over een mogelijke terugkeer naar De Kuip. De middenvelder geldt als optie om de selectie van trainer Arne Slot te versterken. In Rotterdam-Zuid zoekt men een extra middenvelder door de blessures van Gernot Trauner en Quinten Timber.

Het gerucht over Vilhena werd zondagmiddag gebracht door 1908.nl en datzelfde medium weet dat de middenvelder zich deze week in Rotterdam meldt. Dat bezoek heeft overigens weinig met voetbal te maken. De vriendin van Vilhena is namelijk hoogzwanger en staat op het punt te bevallen van het tweede kindje van het stel. Dat wil de 28-jarige linkspoot natuurlijk niet missen en daarom heeft hij Italië even verlaten.

Lees ook: Transferadvies voor Feyenoord: 'Hem vervangen is ontzettend moeilijk'

Daar staat Vilhena momenteel onder contract bij middenmoter Salernitana, dat hem huurt van het Spaanse Espanyol. Feyenoord ziet in de vijftienvoudig international van Oranje een welkome versterking voor het middenveld en zal zijn bezoekje aan Nederland wellicht gebruiken voor een gesprek. Vilhena speelde in het verleden al 258 wedstrijden voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij 41 keer en gaf hij 29 assists.

Ramiz Zerrouki

Feyenoord lijkt te moeten schakelen, aangezien FC Twente deze maand weigert mee te werken aan een transfer van Ramiz Zerrouki. Het binnenhalen van Vilhena zal echter ook geen gemakkelijke opgave worden. Salernitana huurt hem namelijk met een optie tot koop van Espanyol. Een andere optie voor het middenveld is de Noor Sivert Manssverk, die volgens 1908.nl staat te springen om de stap naar de Eredivisie te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen