FC Twente vreest na Zerrouki nog een transfer met concurrent voor Tete

31 januari 2023, 13:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Twente moet vrezen voor een vertrek van sterkhouder Joshua Brenet (28). De voormalig speler van PSV en Vitesse staat namelijk in de belangstelling van het Engelse Fulham. Met de komst van Alfons Sampsted speelden de Tukkers overigens wel al in op een vertrek van de multi-inzetbare verdediger.

Volgens het doorgaans betrouwbare The Athletic heeft de Engelse club de verdediger serieus op de korrel. Fulham had oorspronkelijk Cedric Soares van Arsenal binnen willen halen, maar die overgang heeft een flinke vertraging opgelopen. Zodoende is het zeer onzeker of hij nog wel kan overkomen op Deadline Day en dus is de horizon verbeed.

Brenet moet op Craven Cottage de strijd aangaan met Kenny Tete, omdat hij de enige optie is voor manager Marco Silva aan de rechterkant van de achterhoede. Bovendien zit Fulham ook al aan het maximaal aantal huurspelers in de Premier League, waardoor een koopdeal met FC Twente met de deadline in het vooruitzicht een makkelijkere optie lijkt.

Lees ookVerrassende last-minute poging van Feyenoord lijkt te mislukken

Of FC Twente anders dan bij Ramiz Zerrouki wel bereid is om mee te werken aan deze deal, is onbekend. Het is eveneens niet duidelijk hoeveel Fulham bereid is te betalen om het tot 2024 lopende contract af te kopen van Brenet. De verdediger had zijn vertrekwens niet onder stoelen of banken geschoven: daardoor werd Sampsted al gehaald, al was het de bedoeling dat hij pas vanaf de zomer het plekje gaat overnemen. Mogelijk gebeurt dat nu dus eerder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen