Barcelona maakt geen fout en loopt verder weg van Real Madrid

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – FC Barcelona heeft het gat met Real Madrid woensdagavond vergroot naar acht punten. De formatie van Xavi was in Sevilla te sterk voor subtopper Real Betis. Raphina en Robert Lewandowski waren met hun goals van grote waarde voor de Catalanen (1-2).

Barcelona maakt geen fout en loopt verder weg van Real Madrid

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor FC Barcelona was het een flinke opsteker dat Lewandowski weer terugkeerde. De spits was drie competitieduels geschorst, maar kon in Sevilla weer in de basis beginnen. De Poolse spits dacht met zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong te komen, maar de treffer van Raphina werd afgekeurd door de arbitrage.

De ploeg van Xavi bleef de nodige kansen creëren, maar stuitte continu op de uitstekend keepende doelman Rui Silva, die onder meer een poging van Pedri op knappe wijze wist te keren. FC Barcelona had de overhand in Estadio Benito Villamarín, waardoor het ook wachten was op de openingstreffer. Die vielvervolgens ook na 65 minuten spelen.

Raphina wist op aangeven van linksback Alejandro Baldé de Catalaanse ploeg op voorsprong te zetten. Tien minuten voor tijd liet Lwandowski zijn klasse weer zien een leek hij het duel in het slot te gooien met de tweede treffer van de avond, maar Joules Koundé maakte het in de slotfase nog even spannend meet een eigen goal. Meer zat er echter niet in voor Real Betis, waardoor FC Barcelona zeer goede zaken doet in de strijd om de titel.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  LaLiga

  gerelateerd