Telegraaf komt met meer informatie over Ajax-target Julian Ward

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 februari 2023 – Ajax lijkt eindelijk een geschikte opvolger te hebben gevonden van Marc Overmars. Een jaar nadat hij na grensoverschrijdend gedrag moest vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA gaat een nieuwe naam voor die functie rond in Amsterdam. Julian Ward moet overkomen van Liverpool.

Telegraaf komt met meer informatie over Ajax-target Julian Ward

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat werd dinsdagavond al door Valentijn Driessen gemeld aan tafel bij Vandaag Inside. Daarnaast bracht zijn krant, De Telegraaf, het nieuws dat Ajax in de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur ook al een afwijzing heeft gehad. Alex Kroes ziet het namelijk niet zitten om zijn functie bij AZ op te geven voor een avontuur in Amsterdam. Kroes was jarenlang eigenaar van Go Ahead Eagles en is momenteel in Alkmaar werkzaam als directeur International Football Strategy.

Lees ook: Wie is Julian Ward, de kandidaat-opvolger van Overmars bij Ajax?

Inmiddels is Ajax doorgeschakeld en is de club uitgekomen bij Ward. Hij was de afgelopen jaren te vinden bij Liverpool, waar hij grote spelers als Darwin Nuñez en Fabinho naar de club haalde. Ward kondigde eerder al aan afscheid te gaan nemen bij The Reds en inmiddels staat vast dat hij vertrekt bij de topclub uit de Premier League. Edwin van der Sar opperde bij Ziggo Sport dat het ook mogelijk is om Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar door te schuiven, maar Ward heeft de beste papieren.

John Heitinga
Ajax wil graag doorpakken en richt zich na het aantrekken van een nieuwe technisch directeur op andere vacatures. Zo zoekt men in de ArenA nog een vervanger van Danny Blind, die stopte als lid voor technische zaken in de Raad van Commissarissen. John Heitinga maakt het seizoen af als hoofdtrainer, maar het is de vraag of hij komende zomer in die rol zal aanblijven. Ajax zal ook snel de mogelijkheden willen bekijken wat betreft een nieuwe coach voor seizoen 2023/24.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd