Locadia terug in de Eredivisie? "Wij kunnen hem altijd gebruiken"

9 februari 2023, 13:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dick Lukkien ziet de komst van Jürgen Locadia naar FC Emmen wel zitten. De 29-jarige spits, die een verleden heeft als jeugdspeler in Emmen, is transfervrij na zijn vertrek bij het Iraanse Persepolis. Vorige week zei bestuursvoorzitter Ronald Lubbers dat het 'geweldig' zou zijn om Locadia te kunnen verwelkomen.

"Ik weet dat onze voorzitter een charme-offensief is gestart. Hij heeft een oproep gedaan in de lokale media. Dat het prachtig zou zijn dat hij ons zou helpen en dat het ook goed zou zijn voor hem", vertelde Lukkien woensdagavond na de verloren bekerwedstrijd tegen PSV.

"Ik heb nog niet gehoord dat het concreet is, dus vooralsnog ga ik er niet vanuit. Een goede Locadia kunnen wij altijd gebruiken, maar ik moet eerlijk zijn dat ik hem al even kwijt ben van het netvlies. Als hij nog steeds goals in zich heeft, kunnen wij hem goed gebruiken", zei Lukkien tegen ESPN.

Locadia speelde tussen 2011 en 2018 voor PSV en was toen goed voor 45 doelpunten in 127 competitiewedstrijden. Daarna verkaste hij naar Brighton & Hove Albion, dat hem ook verhuurde aan TSG Hoffenheim en FC Cincinnati. Via VfL Bochum kwam Locadia in augustus 2022 terecht bij Persepolis, waar hij in december vertrok toen de massale Iraanse demonstraties uitbraken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen