Sneijder en Boskamp zien een heel andere reden waarom Kudus scoorde

20 februari 2023, 22:18

Ajax-sterspeler Mohammed Kudus kreeg veel complimenten voor zijn rake vrije trap tegen Sparta Rotterdam, maar volgens Jan Boskamp en Wesley Sneijder is het doelpunt vooral Sparta aan te rekenen. Zowel de muur als doelman Nick Olij stond volgens de analisten van Veronica Offside niet goed opgesteld.

"Hij neemt die vrije trap schitterend, maar volgens mij moeten er naast die vier man nog een paar bij staan, want het stond helemaal open aan die kant", zegt Boskamp in het praatprogramma. "Die muur staat niet goed toch, of zie ik dat verkeerd? Moet je kijken man!"

Sneijder gaat nog een stap verder. "Iedereen had deze bal erin geschoten", beweert de oud-middenvelder. "De muur stond echt niet goed." Sneijder stelt bovendien dat Olij wellicht op het verkeerde been werd gezet doordat zowel Davy Klaassen als Kudus bij de bal stond.

"Het is voor een keeper lastiger als er een links- en een rechtspoot bij de bal staat. Je moet dan eigenlijk gokken", weet de oud-Ajacied. "Maar ik vond de keeper veel te ver aan de andere kant staan. Hij stond bijna tegen die paal aan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen