De reactie van Jamie Carragher op alle doelpunten bij Liverpool - Real

22 februari 2023, 12:41   Bijgewerkt: 22 februari 2023, 13:10

Jamie Carragher beleefde dinsdagavond een scala aan emoties. Het icoon van Liverpool was als analist aanwezig bij CBS voor de Champions League-wedstrijd tussen zijn favoriete club en Real Madrid. Terwijl hij een maaltijd at, zag hij Liverpool op een 2-0 voorsprong komen. De stemming sloeg echter volledig om doordat Real Madrid terugkwam tot 2-5.

Dat Carragher niet blij was met het spel van Liverpool, bleek ook uit zijn opmerkingen na de wedstrijd. Hij zag dat het volledig misging in de verdediging. "Deze Liverpool-defensie, waarvan ons jarenlang is verteld dat zij een paar van de beste spelers ter wereld hadden, kan het niet aan. Zij hebben jarenlang zes spelers voor zich gehad die waarschijnlijk harder en slimmer werkten dan elk ander voetbalteam. En nu dat weg is, valt het volledig uit elkaar."

Ook Virgil van Dijk moest het ontgelden. "Wat me laat lachen, en ik ben niet eens zo erg, is dat Van Dijk twee maanden geleden zei dat ik geen basisplaats zou hebben in dit team. Maar ik denk dat ik op dit moment zijn plek zou innemen", zei Carragher zelfs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat Virgil niet lang meer blijft bij The Reds. Hij krijgt steeds meer kritiek in de media.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen