ESPN-analist Vink doet pikante uitspraak: "Dat is orgastisch"

2 maart 2023, 21:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het doelpunt van Ibrahim Sangaré in de kwartfinale tegen ADO Den Haag heeft veel indruk gemaakt. De middenvelder van PSV schoot na een klein uur snoeihard het derde doelpunt van de Eindhovenaren tegen de touwen. Daarmee werd een snelheid van zo'n 170 (!) kilometer per uur geraakt en dat moet een goed gevoel, merkte Marciano Vink op.

De analist liet zich een pikante opmerking ontlokken na het zien van de beelden. "Zo'n doelpunt. Dat geeft een gevoel. Ja, dat snap je wel. Wat de mannen heel graag willen", liet hij zich eerst nog in nette bewoordingen uit over de fraaie treffer van de Ivoriaan (zie onder). Na enig aandringen van presentator Pascal Kamperman komt Vink dan toch met wat hij daadwerkelijk wilde zeggen.

"Dit is orgastisch, ja", glimlachte hij. "Gelukzalig. Dit is wat je heel graag wil op de training. Als je een balletje op doel schiet, dan hoop je hem zo te raken. Maar het gebeurt bijna nooit", weet de voormalig middenvelder van onder anderen Ajax en PSV. De goal kwam in het rijtje van 'hardste' doelpunt ooit, die Arjen Robben aanvoert met 180 kilometer per uur. Vink vond wel dat PSV vaker had moeten scoren dan de drie goals die werden binnen gewerkt.

Lees ook: De beoordelingen van PSV: middenvelders missen maatje Simons niet

PSV had 31 doelpogingen, waarvan elf op doel. "Daar zaten grote kansen bij", aldus Vink, die vond dat Luuk de Jong zeker had moeten scoren. "Alles wat Luuk vandaag deed, was recht op de keeper. Van Aanholt speelde echt een fantastische wedstrijd." Een eindpass op De Jong had hem eena ssist moeten opleveren. "Als Luuk dit op de training doet, scoort hij acht van de tien keer. Later ook met een kopbal: een Luuk in vorm, kopt hem snoeihard in. Nu recht op de keeper." Aan de aanvoer richting de sterker spits ligt het niet. "Het is een kwestie van tijd voor hij weer gaat scoren." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen