Stevens: "Cisse wil niet weg bij Roda"

Koen Freriks
24 augustus 2006, 20:37

Roda JC-trainer Huub Stevens zit krap in de voorhoede. De oefenmeester twijfelt over de inzetbaarheid van aanvallers Dieter van Tornhout en Jamaique Vandamme voor vrijdagavond tegen ADO Den Haag. De kans is wel groot dat aanvaller Sekou Cissé, die interesse geniet van AZ, in Kerkrade blijft.

Vrijdagavond spelen de Limburgers in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen ADO Den Haag. "Jamaique heeft last van een spierblessure en we moeten oppassen dat we de blessure niet verergeren. Dieter (enkel) is weliswaar terug bij de groep, maar het wordt voor het duel tegen ADO 'kiele kiele'. Misschien dat we tegen de Hagenezen in plaats met een drie-spitsen-systeem, gaan spelen met twee spitsen", zegt hij op Radio Parkstad

Een andere aanvaller, Sekou Cissé, lijkt ondanks interesse van AZ toch in geel-zwart te blijven voetballen "Het is voor hem nog niet goed om nu te vertrekken naar AZ. Hij is pas 21 en speelt pas sinds drie jaar écht voetbal. Hij wil zelf nog niet weg bij Roda JC en weet dat -ie nog veel moet leren. Een transfer is voor Roda JC nu onbespreekbaar." 

Stevens heeft bij het bestuur van Roda JC een lijst met namen van aanvallers neergelegd, waar hij graag één van ziet komen. De trainer hoopt dat suikeroom Arnold Hendriks inspringt om een versterking financieel gezien mogelijk te maken. De naam Adil Ramzi, overbodig bij AZ, valt in Kerkrade, maar Stevens wil niet op namen reageren. Roda JC'er Sonko mag ondanks een doorlopend contract vertrekken uit Kerkrade en wordt aangeboden bij diverse clubs, maar kan nog geen nieuwe werkgever vinden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen