Tristán hoopt op transfer naar Premiership

5 september 2006, 11:12

Diego Tristán is in Engeland op zoek naar een nieuwe club. De Spaanse aanvaller werd vorige week op straat gezet bij Deportivo la Coruña, waardoor hij transfervrij kan proberen om een nieuwe werkgever te vinden. Naar verluidt hebben onder meer Bolton Wanderers en Newcastle United interesse in de 30-jarige oud-international.

Tristán kreeg in de zomer te horen dat hij mocht vertrekken bij Deportivo, maar slaagde er niet in om vóór 31 augustus een nieuwe club te vinden. De Spaanse club besloot hierop om het contract met de spits te ontbinden, waardoor hij nu vrij is om te gaan en te staan waar hij wil. 

"Het enige wat ik nu wil, is weer lekker voetballen", zegt Tristan over zijn zoektocht naar een nieuwe club. "Ik heb een aantal aanbiedingen op zak op Engeland en momenteel bekijk ik wat de mogelijkheden zijn om daar te gaan spelen. Ook een aantal andere Europese teams hebben zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld, maar die aanbiedingen spraken me niet aan."

Hoewel Tristan nog geen keuze gemaakt heeft, lijkt Bolton de beste papieren te hebben om de Spanjaard in te lijven. "De manager van Bolton heeft veel vertrouwen in me. Ik ga binnenkort maar eens met hem praten", aldus de voormalig teamgenoot van Roy Makaay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen