Mathijsen: "Stap voorwaarts"

7 september 2006, 00:05

Joris Mathijsen had er geen moeite mee om de zege (3-0) op Wit-Rusland direct te relativeren. "We kunnen tevreden zijn, maar het moet voetballend nog beter", slaat de centrale verdediger tegenover FCUpdate.nl de spijker op de kop.

"Er ging nog aardig wat fout", zei de verdediger van Hamburger SV. "Ik denk dat we hebben laten zien dat we op eerherstel aasden, we hebben met de hele ploeg keihard gewerkt. Over de uitslag kunnen we tevreden zijn, maar het spel moet beter. Er zaten af en toe nog wat knullige momenten tussen en die moeten er gewoon uit."

"Ik vind ook dat we allemaal niet zo dramatisch moeten doen", gaat Mathijsen verder. "We hebben nu zes punten en we hebben het publiek onze goede wil laten zien. Ik denk niet dat het publiek genoten heeft, het spel was immers niet oogstrelend. Maargoed, we hebben in ieder geval een stap voorwaarts gemaakt ten opzichte van de wedstrijd tegen Luxemburg. En dat is natuurlijk heel belangrijk."

Mathijsen zal nu terugkeren naar Duitsland en kan zich opmaken voor een Champions League-duel met Arsenal. "Ja, mooier kan niet", verheugt hij zich alvast op het duel met de Londense topploeg. "Ik zei al tegen Robin van Persie: 'tot volgende week'", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen