Knopper: "ADO moet nu het hoofd koel houden"

11 september 2006, 10:49

Na drie speeldagen is ADO Den Haag de troosteloze hekkensluiter van de competitie. De ploeg van trainer Frans Adelaar pakte geen enkel punt uit de eerste drie duels en dus dreigt een sportieve crisis. Het doet immers pijn om in eigen stadion met 0-2 te verliezen van rivaal NAC Breda, zoals afgelopen vrijdag gebeurde. 

"Je kan zeggen dat we vrijdag meer van onszelf dan van NAC verloren hebben", blikt Richard Knopper op de website van ADO Den Haag terug op het treffen met de Bredanaars. "We gaven de doelpunten gewoon weg, zoiets mag echt niet gebeuren. We liepen al snel achter de feiten aan en daarna lukte het niet om ons hier overheen te zetten. We speelden te angstig", analyseert de aanvallende middenvelder het duel. 

Volgens Knopper, die door zijn ervaring het klappen van de zweep inmiddels wel kent, is het nu zaak om positief te blijven. "We moeten het hoofd koel houden en zeker niet de kopjes laten hangen, want dan pak je helemaal geen punten meer. Natuurlijk is de kater groot, want we verliezen van een van onze directe concurrenten voor lijfsbehoud. Maar we zijn pas drie wedstrijden onderweg, dus er is zeker nog niets verloren."

"Maar één ding is wel zeker: zulke fouten als tegen NAC mogen we vrijdag tegen RKC niet meer maken. Dan moeten we een stuk beter spelen", waarschuwt hij zijn teamgenoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen