Stormvogels/Telstar laat punten liggen

Ger
15 oktober 2006, 16:39

Stormvogels/Telstar heeft zondagmiddag slechte zaken gedaan in de Jupiler League. De verrassend sterk presterende ploeg van trainer Luc Nijholt bleef in de streekderby tegen Haarlem steken op een puntendeling (1-1).

Telstar blijft ondanks het puntenverlies wel tweede op de ranglijst. Het verschil met koploper RBC Roosendaal is vier punten. RBC won vrijdag al met 3-0 bij AGOVV Apeldoorn. Het elftal van trainer Robert Maaskant is vrijdag bij winst op Cambuur Leeuwarden zeker van de tweede periodetitel. Een gelijkspel volstaat vermoedelijk ook wegens een beter doelsaldo dan Telstar.

Haarlem speelde zondag in IJmuiden de laatste dertig minuten met een speler minder. Ray Frankel kreeg een rode kaart. De eindstand was toen al bereikt. Topscorer Melvin Holwijn bracht Stormvogels/Telstar na twintig minuten op voorsprong. Kort na de pauze maakte Achmed Ahahaoui gelijk uit een strafschop.

FC Zwolle boekte zondag de eerste thuisoverwinning van het seizoen. De ploeg van coach Jan Everse was met 3-0 te sterk voor rivaal Go Ahead Eagles. De Zwollenaren namen door de zege afstand van de onderste plaatsen in de Jupiler League.

FC Den Bosch, de winnaar van de eerste periodetitel, wist zondag eindelijk weer eens te winnen. De thuiswedstrijd tegen TOP Oss eindigde in 1-0. Frank Demouge scoorde aan het einde van de eerste helft. Den Bosch klom door de zege naar de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen