Schalke vreest Ernst lang te moeten missen

16 oktober 2006, 17:43

Het gaat opnieuw niet goed met Fabian Ernst. De middenvelder keerde enkele weken geleden terug in de selectie van Schalke 04 na een knie-operatie, maar is alweer in de lappenmand terecht gekomen. Vast staat dat hij twee weken rust moet houden, maar trainer Slomka is pessimistisch. "De kans is groot dat we hem langer kwijt zijn."

Ernst kwam ruim één jaar geleden van Bremen naar Gelsenkirchen, maar kent tot dusver een weinig gelukkig verblijf Auf Schalke. Vorig seizoen worstelde hij met zowel zijn vorm als zijn fysieke gesteldheid, waarna hij deze zomer geopereerd werd aan zijn knie. Enkele weken geleden was hij eindelijk weer fit, waarna hij snel zijn draai vond als verdedigende middenvelder in het elftal van trainer Slomka. 

Inmiddels is Ernst echter weer uit het elftal verdwenen. De middenvelder heeft weer last van zijn knie gekregen. Afgelopen vrijdag waren de klachten zelfs dusdanig ernstig, dat hij niet eens kon fietsen. Wat er precies aan de hand is, weet men nog niet. "We kunnen niets doen: geen operatie, geen hersteltraining, helemaal niets. Fabian moet zijn knie volledig rust geven en hopelijk trekt de pijn dan weg", aldus de trainer in Kicker.

Wanneer Ernst weer kan voetballen, durft Slomka niet te zeggen. "Dit kan twee weken duren, maar ook veel langer. Het is een kwestie van afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen