Doll mag blijven bij Hamburger SV

Ger
20 december 2006, 15:56

Hamburger SV gaat verder met trainer Thomas Doll. De oefenmeester heeft van het bestuur van de Noord-Duitse club te horen gekregen dat hij ook in de tweede helft van het seizoen als hoofdverantwoordelijke voor de spelersgroep zal staan. Hiermee komt een einde aan wekenlange speculaties over de toekomst van Doll, die zwaar onder vuur lag na een zeer teleurstellend verlopen eerste seizoenshelft.

Woensdag kwam een vijfkoppige delegatie van Hamburger SV bij elkaar om de sportieve crisis te bespreken. Onder meer Doll zelf, sportief directeur Dietmar Beiersdorfer en bestuursvoorzitter Bernd Hoffmann vergaderden urenlang over de toekomst van de club. Het resultaat van deze vergadering is dat Doll mag blijven. Het bestuur ziet voorlopig geen reden om de trainer, die zowel bij de spelersgroep als bij de achterban van de club nog altijd veel krediet heeft, uit zijn functie te ontheven. 

Dinsdag staken een aantal spelers van HSV, waaronder Nigel de Jong, de technische staf nog een hart onder de riem door bij het stadion een spandoek op te hangen met de tekst 'Doll en Beiersdorfer moeten blijven'. 

Hamburger SV, dat vorig seizoen nog als derde eindigde in de Bundesliga, staat momenteel op de zeventiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen