Hadji voor 'grote meneer' Boskamp naar Dender

Ger
6 december 2007, 09:38

FCV Dender EH heeft binnenkort wellicht de beschikking over de Afrikaans Voetballer van het Jaar van 1998. De Marokkaan Mustapha Hadji legde woensdag een test af bij de ploeg van de Nederlandse trainer Johan Boskamp.

Hadji, die actief was op twee WK's, stopte eigenlijk afgelopen zomer met voetballen. Hij speelde onder andere bij Sporting Lissabon, Deportivo la Coruña, Coventry City, Aston Villa en Espanyol. Mocht Hadji slagen voor zijn medische en fysieke tests, dan tekent hij een contract tot het einde van het seizoen bij Dender.

"Ik ben hier omdat meneer Boskamp mij dat gevraagd heeft", zegt Hadji in Het Laatste Nieuws. "Boskamp is een grote meneer. Voor hem wil ik deze ene uitdaging nog aangaan. Ik wil hem en zijn club helpen om in eerste klasse te blijven. De volgende weken moet ik me fysiek klaarstomen."

De Marokkaan laat verder weten dat de Belgische laagvlieger zich niet druk hoeft te maken over zijn salaris. "Ik kijk er al naar uit om hier te spelen. Ik weet dat Dender mij niet kan betalen wat ik gewend was. Maar geld verdiende ik al genoeg. Dender kan gerust zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen