Roks accepteert ontslag gelaten

4 januari 2006, 01:50

Voor Dolf Roks is 2006 uiterst vervelend begonnen. De oefenmeester is door de directie van RBC Roosendaal op non-actief gesteld en krijgt hierdoor niet de kans om de Brabantse club uit de degradatiezorgen te helpen. Roks was op vakantie in Duitsland toen hij een telefoontje kreeg van voorzitter Pollemans. "Toen ik begreep wat de mededeling was en dat daarover geen discussie meer mogelijk was, zei ik dat we het ook telefonisch konden afdoen. En dat is ook gebeurd", aldus Roks.

Roks reageerde nuchter op zijn ontslag. "Ik kan wel argumenten opnoemen waarom RBC zo laag staat, maar dat heeft geen zin. Ik behaalde te weinig punten, zo simpel is het. Ik heb er alles aan gedaan, al was het moeilijk met al die langdurig geblesseerden in een toch al smalle selectie. Er komen versterkingen aan, maar dat is voor mij te laat", aldus Roks.

De Zeeuw trad medio april bij RBC Roosendaal in dienst als opvolger van Jan van Dijk en had een doorlopend contract tot medio 2006. Vorig seizoen hield Roks RBC Roosendaal via de nacompetitie in de eredivisie. Daarvoor trainde hij de amateurs van Kloetinge.

Die baan nam hij aan nadat hij in januari 2003 ontslag had gekregen bij Sparta. Hij is na Robert Maaskant (Willem II) en Ton Lokhoff (NAC) de derde trainer in de eredivisie die dit seizoen aan de kant wordt gezet. Cees Lok stapte bij NEC uit eigen beweging op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen