Manchester betaalt 10 miljoen voor Servische verdediger

5 januari 2006, 13:32

Manchester United heeft een nieuwe centrale verdediger aangetrokken. De 24-jarige Serviër Nemanja Vidic (foto, in duel met Raúl) bereikte vorige week al een akkoord met de Mancunians, waarna het alleen nog wachten was op een werkvergunning. Deze vergunning is inmiddels binnen, waardoor de verdediger van Spartak Moskou zich deze week bij de selectie van Manchester zal voegen. De Britse club betaalt ongeveer tien miljoen euro voor Vidic, die tot medio 2010 getekend heeft.

Verwacht wordt dat Vidic vrijdag voor het eerst mee zal trainen met de Britse club. Manager Alex Ferguson is in ieder geval verheugd over de aankoop van de dure Serviër. "Goede verdedigers pakken punten voor je ploeg. Dit is een heel sterke en atletische jongen. Als club heb je goede verdedigers nodig en dat is precies wat Nemanja is", aldus de manager tegen MUTV. 

Vidic maakt deel uit van de verdediging van het nationale elftal van Servië en Montenegro. Deze defensie werd beroemd door in de hele kwalificatiecyclus voor het WK slechts één doelpunt tegen te krijgen. Bij het WK zit Servië en Montenegro onder meer bij Nederland in de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen