Wetzel: "Niet naar de Kuip voor sightseeing"

14 maart 2008, 16:02   Bijgewerkt: 14 maart 2008, 16:08

VVV Venlo is niet van plan om zich zaterdag in de Kuip simpel naar de slachtbank te laten leiden. Veel VVV'ers spelen voor het eerst in hun carrière in de Kuip, maar coach Andre Wetzel hoopt dat zijn spelers zich niet laten intimideren door de sfeer. 

"Voor vele spelers is het een bijzondere ervaring en een speciale belevenis om in de Kuip te spelen. We gaan daar echter niet naartoe voor een sightseeing. We willen daar een resultaat boeken en hamer er dan ook al de hele week op dat we strijd moeten leveren in Rotterdam-Zuid", zegt de coach op de website van zijn club.

Wetzel zag Feyenoord woensdag aan het werk tegen AZ. Daarbij maakte de ploeg een betere indruk dan eerder dit seizoen in Venlo, toen het tegen VVV niet verder kwam dan 0-0, vindt Wetzel. "Ik heb het gevoel dat het team nu beter in vorm is dan destijds. Maar tegen ons zullen twee gewaardeerde krachten niet meedoen, ze missen Roy Makaay en Tim de Cler. Doordat ze niet op volle oorlogssterkte zijn, hoop ik op een mindere dag van Feyenoord en een goede dag van ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen