Van Hooijdonk stond open voor tijdelijke rentree

Koen Freriks
16 maart 2008, 09:48   Bijgewerkt: 16 maart 2008, 10:10

Feyenoord slaagde er niet in een tussentijdse vervanger te halen voor de zes weken geblesseerde Roy Makaay. Technisch directeur Peter Bosz zag geen transfervrije en wedstrijdfitte versterking voor ogen. Ook de gestopte oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk was dus geen optie, wat de aanvaller zelf verbaast. "Ik was fit genoeg als pinchhitter achter Mols."

Van Hooijdonk had graag zijn oude werkgever een handje willen helpen. "Ik was fit genoeg als pinchhitter achter Mols", zegt de 38-jarige oud-international tegenover De Telegraaf. "Ik ben goed in conditie, speel en train wekelijks bij de amateurs, spring vaak bij op de training van Excelsior, waar ik stage loop, en train voor de Roparun, een estafetterace van Parijs naar Rotterdam. Maar als het niet aan de orde is gekomen bij Feyenoord houdt het op."

Maar volgens technisch directeur Peter Bosz is Van Hooijdonk niet serieus genomen als kandidaat. "Geen moment overwogen. Het kan niet zo zijn, dat je een jaar niks doet en je dan in één keer fit genoeg bent voor duels op dit niveau."

De 37-jarige Michael Mols is de enig overgebleven fitte spits in de Rotterdamse selectie. Hoewel niemand grootse verwachtingen van de op leeftijd geraakte spits heeft, had hij zaterdagavond een groot aandeel in de zege van Feyenoord op VVV Venlo (4-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen