Bouma nog drie weken aan de kant

1 februari 2006, 11:36

Het wil niet vlotten met de knieblessure van voormalig PSV'er Wilfred Bouma. De verdediger van Aston Villa kampt al sinds eind december met een kwetsuur aan zijn knie en inmiddels is hij weer teruggegaan naar de specialist. Het resultaat: Bouma moet nog drie weken rusten en aan zijn herstel werken. "Het is erg frustrerend, maar dat hoort nu eenmaal bij blessures", weet Villa-manager David O'Leary.

Bouma wordt sinds zijn vertrek naar Birmingham geplaagd door blessures. In totaal speelde de verdediger slechts twaalf wedstrijden voor de club uit het Engelse Premiership. O'Leary denkt dat ook dat Bouma nog niet heeft kunnen laten zien waartoe hij allemaal in staat is. "Ik denk dat we de echte Freddie pas te zien krijgen als hij een volledige Engelse seizoensvoorbereiding heeft gehad en zich heeft gesetteld in zijn huis en omgeving. De keren dat hij meespeelde, deed hij het goed en zagen we er als ploeg ook goed uit", aldus de manager.

Sinds zijn vertrek bij PSV is Bouma ook buiten beeld geraakt bij Oranje. De verdediger zal in de laatste maanden van de competitie dan ook flink aan de bak moeten om zijn plaats in de Nederlandse WK-selectie veilig te stellen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen