Valentijn Driessen schopt tegen een bed aan en loopt pijnlijke blessure op

8 mei 2024, 13:34
Foto: © Vandaag Inside

De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen heeft een blessure opgelopen, zo heeft de chef voetbal van de ochtendkrant bekendgemaakt in de podcast Kick-Off. De graag geziene gast van het programma Vandaag Inside kampt met een gebroken teen, na een ongelukkig moment op de kamer van zijn zoon.

In de podcast Kick-Off, waarin Driessen met Ajax-watcher Mike Verweij en presentator Pim Sedee de actualiteiten in het voetbal bespreekt, legt Driessen uit hoe zijn blessure tot stand is gekomen: "Iedereen die ik tegenkom, zegt: wat loop je mank. Ja, je loopt mank als je je teen gebroken hebt. Ik schopte tegen het bed van m'n zoon aan", legt Driessen uit. Daarna was het kwaad geschied.

Artikel gaat verder onder video

De journalist brak zijn teen, maar benadrukt in de podcast dat zijn trap tegen het bed van zijn zoon niet bewust was: "Niet omdat ik boos op hem was, maar ik zag z'n bed even niet staan", legt het kijkcijferkanon van Vandaag Inside uit. Het betekent dat Driessen, die dinsdag wel gewoon te gast was bij Vandaag Inside, een tijdje moet herstellen. Naar verwachting duurt het ongeveer zes tot acht weken tot een gebroken teen volledig is hersteld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Lex Immers (37) besluit te emigreren en verlaat Nederland spoedig met zijn gehele gezin

Lex Immers gaat Nederland samen met zijn gezin verlaten, maar gaat wel wonen in een gebied met 'veel Nederlanders'. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen