Ajax Vrouwen gunt coach Bakker fraai afscheid met bekerwinst

20 mei 2024, 16:52
Foto: © Imago

Ajax Vrouwen heeft maandagmiddag beslag weten te leggen op de KNVB Beker. De ploeg van trainer Suzanne Bakker won in het Koning Willem II Stadion met 3-1 van Fortuna Sittard, waardoor de coach afscheid neemt met een hoofdprijs.

Bakker was twee jaar lang trainer van de Ajax Vrouwen en wist in het eerste seizoen meteen kampioen van Nederland te worden. Dit seizoen moesten de Amsterdammers de titel aan FC Twente laten, maar wist het de beker wel te winnen.

Artikel gaat verder onder video

Ajax leek in de eerste helft op voorsprong te komen, maar een treffer va Tiny Hoekstra werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft opende Nadine Noordam vanaf de strafschopstip de score, na een handsbal van Fortuna-speelster Myrthe Moorrees. Vrij snel daarna was het het Rosa van Gool die de 2-0 tegen de touwen schoot.

Fortuna Sittard bracht de spanning nog even terug nadat Feli Delacauw vanaf een meter of twintig fraai binnenschoot. Vlak voor tijd gooide Bente Jansen het duel met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied definitief op slot: 3-1.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Jordan Henderson plaatst opvallend bericht op Instagram: Ajax-fans vrezen het ergste

Jordan Henderson plaatste na afloop van de gewonnen wedstrijd van Ajax tegen Almere City een opvallend bericht op Instagram.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen