Grote verbazing bij Vandaag Inside: ‘Tuurlijk moet hij met Oranje mee naar het EK’

4 mei 2024, 12:12
Foto: © Vandaag Inside/SBS6

Onder meer Johan Derksen en Hélène Hendriks vinden dat Teun Koopmeiners volgende maand mee moet naar het EK in Duitsland. De middenvelder draait andermaal een uitstekend seizoen in het shirt van Atalanta, maar is volgens velen een twijfelgeval in Oranje. Bij Vandaag Inside snappen ze daar niets van.

Derksen had niet verwacht dat Koopmeiners na zijn vertrek bij AZ direct van waarde zou zijn in Italië. “Ik vond hem ooit een speler die de duels een beetje ontliep, met een fluwelen techniek en een mooie trap. Ik dacht: als hij daar (in de Serie A, red) onder druk komt te staan, wil ik nog wel eens zien of hij het aankan”, zegt de televisiepersoonlijkheid van Vandaag Inside. “Hij redt het moeiteloos, hij doet het hartstikke goed!”

Artikel gaat verder onder video

Hendriks schaart zich vierkant achter de mening van Derksen. “Hij is in de vorm van zijn leven, dus dat wordt leuk tijdens het EK”, zegt ze. “Maar, gaat hij wel mee?”, vraagt Wilfred Genee zich af. “Dat moet wel toch? Mats Wieffer is geblesseerd en Frenkie de Jong is nog een twijfelgeval. Tuurlijk moet hij mee”, gaat Hendriks verder.

“Je kunt niet meer om hem heen. Ik zit vol bewondering, die jongen doet het echt goed. Je kunt niet zeggen dat hij allemaal lullige wedstrijdjes speelt”, sluit Derksen af. Bekijk hieronder het hele fragment waarin Vandaag Inside speculeert over een EK-oproep voor Koopmeiners:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ajax zorgde in 2017 voor complete verbazing bij AZ-verdediger Wouter Goes

AZ-verdediger Wouter Goes heeft teruggeblikt op zijn periode als verdediger in de jeugd van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen