Doemscenario is aanstaande voor presentator Wilfred Genee: 'Dit kan maar één ding betekenen'

1 mei 2024, 12:19
Foto: © Talpa

Tina Nijkamp denkt dat het haast onmogelijk is dat het programma Veronica Offside volgend jaar nog op de buis is. Het programma scoort dit seizoen slechte kijkcijfers en lijkt Wesley Sneijder kwijt te raken. De recordinternational van het Nederlands elftal stapt over naar Ziggo, waardoor aanschuiven bij de talkshow op SBS onmogelijk lijkt. De volgende tik voor presentator Wilfred Genee, constateert Tina Nijkamp.

Volgens de mediapersoonlijkheid is het einde van het programma Veronica Offside nabij, nadat dinsdag ook nog bekend werd dat Sneijder de overstap maakt naar Ziggo. "Dat werpt direct de vraag op: wat heeft dat voor consequenties voor Sneijder bij Veronica Offside? Sneijder is daar eigenlijk elke week te gast", zegt Nijkamp in haar podcast Tina's TV Update. "We weten dat het met de kijkcijfers van Veronica Offside helemaal niet goed gaat. Het is al verzet van tijdstip in de hoop dat de cijfers beter zouden worden, maar dat is niet het geval. Nu Sneijder daar waarschijnlijk ook niet meer mag aanschuiven, lijkt het mij een utopie dat Veronica Offside volgend jaar doorgaat", stelt Nijkamp.

Artikel gaat verder onder video

Een andere oorzaak voor het eventuele vertrek van Veronica Offside zijn de kijkcijfers van Hélène Hendriks op SBS: "Dit gecombineerd met het succes van De Oranjezondag, wat het heel goed doet, kan dat maar een ding betekenen", doelt Nijkamp op het einde van de talkshow van presentator Wilfred Genee.

Het is niet gek dat Veronica Offside het lastig heeft om kijkers binnen te halen, want het concurreert op maandagavond met het programma Rondo op Ziggo Sport. Daarnaast is het de talkshow VTBL in het verleden - destijds geproduceerd door RTL en gepresenteerd door Humberto Tan - ook niet gelukt om het voetbalpraatprogramma met voldoende kijkers op de buis te houden

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee verklapt: tafelgast mijdt cameraploegen en ontsnapt door achteruitgang

Een regelmatig terugkerende tafelgast van Vandaag Inside mijdt bewust de cameraploegen buiten de studio. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Mooi man. Die gluiperige kop is toch al te vaak op tv.

Voetbal11tal
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

De reden waarom het niet loopt, is heel simpel. Geen Johan derksen aanwezig. Dit is ook de enige reden waarom vandaag inside zo goed scoort. Haal johan weg en het valt als een kaarthuis in elkaar.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Precies

M Peters
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Sinds het niet meer over voetbal gaat maar over het afzeiken van mensen en een gierend hinnekend paard aan tafelk is het niet meer interessant om naar te kijken, sinds het promoten van boeken ben ik ermee gestopt

Ajeto!
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Volgende keer eerst het artikel lezen en dan pas beginnen met een mening te vormen om die daarna na weloverwogen besluit te plempen

Frans Hoppenbrouwers
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Misschien is dat wel de redding, Wesley gelooft teveel in zich zelf

Dexi
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Heel goed opgemerkt van Tina, programma stort helemaal in wanneer Sneijder vertrekt, Tina moet ook dagelijks iets te schrijven hebben. Iemand met een beetje hersens weet dat veronica offside nog op tv is komt alleen door Bet city. Bet city betaald genoeg aan talpa om het uit te zenden en voor Bet city is het de enige manier nog om reclame legaal uit te zenden op tv.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Sneijder hoort ook niet thuis bij VI of bij VO. Hij wilt te graag laten zien dat hij een aanwinst zou zijn voor ajax of wat voor club dan ook...hij is gewoon te serieus en als die programma's juist iets niet zijn, is het dat. Deze programma zijn juist gewoon komische programma's waarin iedereen heerlijk afgezeikt wordt maar sind de heren van VI dagelijks op tv zijn, denken ze daar dat iedereen op hun mening zit te wachten. En met "ze" bedoel ik eigelijk die van Derksen. Dat programma is nog maar een schim met wat het eerst was. Derksen wilde een serieus programma maken maar het enigste wat hij kan is grote onzin verklaren.

BENNINK24
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Al die gasten die daar zitten , zijn en hebben geen kwaliteit om mensen aan te trekken, en naar te luisteren !!!

Ron Hasselbach
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Johan is de beste,,,geef gewoon zijn mening... mag tegenwoordig niet meer in dit misselijk landje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen