Wilfred Genee verklapt: tafelgast mijdt cameraploegen en ontsnapt door achteruitgang

18 april 2024, 22:11
Foto: © Vandaag Inside

Gasten van Vandaag Inside kiezen er soms bewust voor om de cameraploegen buiten de tv-studio te ontlopen. Johan Derksen en Wilfred Genee verklappen donderdagavond dat Özcan Akyol bijvoorbeeld de pers ontloopt.

In de uitzending van donderdagavond ging het over zanger Gordon, die een interview met RTL Boulevard-journalist Aran Bade zou hebben geweigerd, omdat Bade hem ‘labiel’ noemde. Volgens René van der Gijp moet Gordon daar niet zo zwaar aan tillen. “Nou, er zitten hier ook weleens mensen die vluchten via de achteruitgang”, antwoordt Derksen.

Artikel gaat verder onder video

“Oh ja, Eus was laatst door de achteruitgang gegaan”, verduidelijkt Wilfred Genee. Derksen reageert: “Dan denk ik: wat maakt dat nou uit, sta die man even te woord. Misschien kun je het een beetje verduidelijken.”

Akyol ligt onder vuur omdat hij bij Vandaag Inside vertelde over een filmpje dat zou rondgaan van Matthijs van Nieuwkerk. In werkelijkheid bleek het betreffende filmpje minder ernstig gedrag van de presentator te tonen dan werd gesuggereerd.

Video: Is Eus nog welkom bij Vandaag Inside?

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp staat plotseling op in Vandaag Inside: 'Hier wil ik niets mee te maken hebben!'

René van der Gijp stond op van tafel in Vandaag Inside, nadat presentator Wilfred Genee een grap over de vriend van bargast Raymond Mens maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

rene van gool
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat is geile gijpie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen