Soundos El Ahmadi walgt van Johan Derksen en René van der Gijp en haalt meedogenloos uit

7 mei 2024, 18:41
Foto: © Vandaag Inside

Soundos El Ahmadi heeft op sociale media gereageerd op de uitspraken die over haar zijn gedaan door oud-voetballers Johan Derksen en René van der Gijp in het programma Vandaag Inside. Derksen stoorde zich aan El Ahmadi, maar El Ahmadi denkt dat de vork anders in de steel zit: "Ze zijn dikke fan van mij."

In het programma Vandaag Inside haalde Derksen een week geleden stevig uit naar El Ahmadi, actrice van beroep. Haar optreden bij de talkshow Sophie & Jeroen irriteerde De Snor: "Ik heb haar weleens gezien in een optreden, maar je kan er nog niet om glimlachen. Die mevrouw is totaal niet leuk", zei Derksen, waarna Van der Gijp reageerde: "Dat vindt ze zelf overigens wel", zo vond de voormalig aanvaller van onder meer PSV.
 
De kritische reacties hebben ervoor gezorgd dat El Ahmadi aanleiding ziet om te reageren. Op Instagram slaat de actrice hard terug richten de mannen van Vandaag Inside: "Ze zijn geobsedeerd door mij omdat ik nergens een vast contract heb en niemand zijn Mediapop ben. Ik ben exact wat zij willen zijn. Onafhankelijk en zonder de arm van een omroepbaas in mijn reet", schrijft El Ahmadi. "Ik doe exact wat zij doen, alleen dan zonder racisme. Gekke racistische propaganda", schrijft ze in een ander bericht nog over het programma.

Artikel gaat verder onder video

De uitspraak dat El Ahmadi zichzelf erg leuk zou vinden, zo Van der Gijp het aangaf in Vandaag Inside, bevalt de 42-jarige Amsterdamse ook niet: "Stel je voor dat een vrouw van zichzelf houdt. Plus ik heb met een show bijna 60. 000 kaarten verkocht dus niet alleen ik vind mezelf heel erg leuk, sukkel", zegt ze tegen één van de belangrijkste gezichten van Vandaag Inside.

Bekijk hier het fragment waarin Derksen over El Ahmadi spreekt:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    51
    + 1
avatar

Ze is vooral luidruchtig

Roffainho
Link gekopieerd!
    41
    + 1
avatar

Erg luidruchtig

FCJel
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Goed artikel weer jongens, hier was ik naar op zoek.

gtsb
Link gekopieerd!
    47
    + 1
avatar

Ze is ook niet leuk . Maakt veel lawaai en dat scoort bij haar doelgroep.

Dropkick
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Heeft ook een leuke NL naam.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Next !

Ron@home
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Totaal niet leuke comédienne... Alhoewel die term op haar eigenlijk niet van toepassing is... 60.000 kaarten verkocht? Bestáát niet! Nog geen 600! Heb haar al enkele keren zien optreden, waaronder één keer live, was meteen genoeg voor de rest van mijn leven. Wat een zelfingenomen, flauwe, geforceerde pogingen tot 'humor'. Faalt op alle fronten. Kan me echt niet voorstellen dat er 60.000 kaarten voor die flauwe toespelingen werden verkocht! Uiteraard wordt meteen de racismekaart getrokken als iemand je niet leuk vindt... Zwaktebod!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen