Johan Derksen dreigt op zijn 77e van televisie te verdwijnen: 'Zij kan dat gat van VI mooi overnemen'

1 mei 2024, 12:45
Foto: © Vandaag Inside

Kijkcijferspecialiste Tina Nijkamp denkt dat Hélène Hendriks volgend jaar door mag gaan met haar talkshow De Oranjezondag en op die manier wordt klaargestoomd om een eventueel vertrek van Vandaag Inside op te vangen. Het contract van het VI-trio bij Talpa loopt nog negentien maanden door en Nijkamp ziet het wel gebeuren dat Hendriks de plek van deze talkshow inneemt, als Vandaag Inside van de buis verdwijnt.

Nijkamp bespreekt in haar podcast Tina's TV Update de overstap van Hendriks als sportpresentatrice naar Ziggo Sport, maar ook de toekomst van haar eigen talkshow: "De Oranjezondag zal denk ik wel doorgaan dit najaar, want Hendriks kan op die manier een flink aantal talkshowuren maken. Zij staat dan natuurlijk al klaar, dat zou SBS willen, als die mannen (Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen, red.) ermee ophouden", doelt Nijkamp op het einde van het programma Vandaag Inside.
 
"Over negentien maanden loopt het contract af, dan is Johan Derksen ook 77", gaat de mediapersoonlijkheid aan. "Dan kan Hendriks dat gat mooi overnemen. Daar helpt zo'n Oranjezondag natuurlijk wel bij. Dat zou mij niet verbazen en ik zou het eigenlijk een heel goed idee vinden", geeft Nijkamp tot slot aan in haar eigen podcast.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hélène Hendriks wordt live op televisie in het bijzijn van VI-mannen geconfronteerd met nieuws

In de uitzending van Vandaag Inside gaat het over de carrière van Hélène Hendriks, die zelf niet wil reageren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ik hoop dat VI gewoon weer zo'n programma gaat maken als ze voorheen deden...het afzeiken van mensen die menen iets te zeggen hebben in het voetbal. Ze moeten daar meteen stoppen met het hebben over serieuze zaken. Je merkt gewoon dat Gijp zich daarin niet lekker voelt en dat Derksen zichzelf wilt overtreffen met het maken van belachelijke uitspraken. Zij moeten stoppen met het hebben over zaken waar ze geen verstand van hebben. Dat programma van Hélène dreigt dezelfde kant op te gaan met die Castricum die denkt zich plots belangrijk te vinden. Dat "oranje programma" is gewoon een slap aftreksel van VI.

Wim van der Velden
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Als er een vrouw aan de tafel zit moeten de heren het over sex hebben gewoon belachelijk

Rob Beijen
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Eindelijk die stel gekken van de buis, niet weerkomen AUB. Grootste stel idioten van de TV

BENNINK24
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Denk dat er een moment komt , dat jw er gewoon mee moet stoppen??? Alles wat er terug komt, is te simpel kopie gedrag en slecht.!!!

Oud keeper
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ga lekker genieten Johan.

Rob Garrelts
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Oranje zomer dan wel zonder van Castricum die verpest het programma hij doet net of hij het presenteerd dus iemand anders nemen bv Rene v/d Gijp

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen