Joey Veerman bevestigt: ‘Clubs bellen en hebben interesse’

4 mei 2024, 16:13
Foto: © ESPN

Joey Veerman kan weinig zeggen over hoe zijn toekomst eruit ziet. De middenvelder, die een uitstekend seizoen speelt in het shirt van aanstaand landskampioen PSV, geeft in een interview tegenover ESPN aan dat hij weinig meekrijgt van transferperikelen rondom hem.

Kees Kwakman vraagt de smaakmaker van PSV op de man af: ‘Is er een beetje interesse in je?” Veerman reageert nuchter. “Als ik heel eerlijk ben, heb ik werkelijk géén enkel idee”, zegt de PSV’er. “Je bent er toch niet zo een die dan zegt dat je zaakwaarnemer alles regelt”, grapt Kwakman vervolgens.

Artikel gaat verder onder video

“Nee, zeker niet! Ik vraag ook af en toe iets aan mijn zaakwaarnemer. Ze zeggen wel dat clubs hebben gebeld, of dat ze interesse hebben. Maar ja, wat moet je daarmee?”, is Veerman eerlijk. De spelmaker van de Eindhovenaren geeft aan dat hij graag naar een warm land verkast. “Maar als je in de juiste competitie speelt dan schijnt de zon altijd.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Bakayoko klopt daags na uitzending Studio Voetbal aan bij PSV-leiding

PSV-aanvaller Johan Bakayoko klopte begin februari aan bij de clubleiding na een uitspraak van technisch directeur Earnest Stewart in Studio Voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar als je niet te horen krijgt wat ze aan het doen zijn die gold€diggers van een zaakwaarnemers, zou ik zeggen , hè goser , zeg eens wat er speelt want ik betaal jou okè!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen