'Meerdere spelers Olympique Marseille beschoten na terugkeer van uitwedstrijd’

20 mei 2024, 18:16
Foto: © Imago

Twee, maar mogelijk zelfs drie spelers van Olympique Marseille zijn in de nacht van zondag op maandag beschoten, zo meldt onder meer het Franse medium Europe 1. De spelers waren net met de ploeg teruggekeerd van de met 1-2 gewonnen uitwedstrijd tegen Le Havre, toen er geschoten werd bij een poging tot autodiefstal.

Rond 3.00 uur ‘s nachts arriveerde Olympique Marseille in de Zuid-Franse stad. Kort daarna ging het mis toen de spelers naar huis wilden gaan en zij slachtoffer werden van een poging tot autodiefstal. Bij dit incident zou zijn geschoten.

Artikel gaat verder onder video

Volgens het Franse medium zijn de Kameroeners Jean Onana en Faris Moumbagna slachtoffer geworden van de misdaad. Andere Franse media benoemen ook dat de Ivoriaan Bamo Meïte slachtoffer was van de overval. Het incident vond plaats op de Route de la Valentine, tussen het trainingscomplex en de woningen van de spelers.

Naar verluidt zaten de spelers in de auto toen er werd geschoten. Alle inzittenden bleven ongedeerd, maar de auto's hebben wel schade opgelopen. Zo heeft een auto twee kogelgaten in de bestuurdersdeur, terwijl een andere auto een kogelgat in de kofferbak heeft. De daders zijn vooralsnog niet gevonden door de Franse politie. Wel is er een groot onderzoek gestart door het Franse Openbaar Ministerie.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Begin van het einde van de VAR: Premier League-clubs stemmen over afschaffen videoscheidsrechter’

De Engelse clubs zullen volgende maand stemmen over het afschaffen van de VAR in de Premier League.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat kan natuurlijk ook, geen hooligans maar gangsters,,,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen