Ajax-speler ontkent hardnekkig gerucht over spoedig vertrek bij Amsterdammers zeer stellig

19 mei 2024, 17:08
Foto: © Imago

Devyne Rensch ontkent vorige week afscheid van de supporters van Ajax te hebben genomen na afloop van de wedstrijd tegen Almere City, zoals door supporters van de Amsterdamse club werd gesuggereerd. Rensch nam een week geleden uitgebreid de tijd voor de eigen fans en poseerde zelfs in zijn eentje voor een foto met de F-Side. Met een aanstaand vertrek heeft dit in ieder geval niets te maken.

Op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen Vitesse en Ajax (2-2) werd Rensch gevraagd na het moment van vorige week na de thuiswedstrijd tegen Almere City. De verdediger vond het belangrijk om zijn dankbaarheid uit te spreken naar de aanhangers van de nummer vijf van de Eredivisie: "Het was een pijnlijk seizoen en als ik zie hoe de supporters het hele jaar achter ons hebben gestaan, vond ik dat ik daar even bij moest blijven om ze te bedanken", legt het jeugdproduct van Ajax uit.

Artikel gaat verder onder video

Op sociale media waren supporters van Ajax ervan overtuigd dat Rensch afscheid nam van het Ajax-publiek en daarmee voorsorteerde op een vertrek in de zomer. Dat klopt niet: "Daar hoeft niets achter gezocht te worden, nee. Zeker niet", benadrukt Rensch, die nog een contract heeft tot de zomer van 2025 in de Johan Cruijff ArenA.

 ➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Henderson ergert zich ‘kapot’ aan teamgenoot bij Ajax en grijpt op het veld in

Jordan Henderson ergerde zich in de tweede helft van Ajax - Almere City zichtbaar aan Brian Brobbey. 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hoe kom je als Ajax zijnde van Rensch af ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen