Klaar voor seizoensfinale: Ajax ziet twee belangrijke krachten terugkeren in wedstrijdselectie

3 mei 2024, 16:36   Bijgewerkt: 3 mei 2024, 16:54
Foto: © Imago

Ajax kan in de wedstrijd tegen FC Volendam weer beschikken over Steven Berghuis en Jordan Henderson, zo maken de Amsterdammers bekend via de officiële kanalen. Ook Brian Brobbey, die tegen Excelsior voor rust geblesseerd uitviel, heeft volledig meegetraind en is inzetbaar.

Berghuis stond sinds eind februari aan de kant met een knieblessure en rugklachten, terwijl Henderson tegen Sparta Rotterdam (halverwege maart) last kreeg van zijn hamstring. "Deze blessure werd maar niet beter. Dus ik moest een paar weken rust nemen om het te laten herstellen. De afgelopen twee weken trainde ik met het team, wat goed is om weer helemaal fit te worden. Ik voel me nu goed, dus hopelijk kan dat de komende weken zo blijven", aldus de Engelse middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

Steven Bergwijn en Benjamin Tahirovic zijn geschorst voor het duel met FC Volendam, dat aanstaande zondag kan degraderen uit de eredivisie. Trainer John van 't Schip kan daarnaast ook geen beroep doen op Kristian Hlynsson, de Deense middenvelder is nog niet fit genoeg voor het duel tegen de Palingboeren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ronald de Boer verwijst Ajax-standpunt van Marco van Basten op pijnlijke wijze naar de prullenbak

Ronald de Boer is het niet met Marco van Basten eens dat er de afgelopen seizoenen te weinig talenten zijn doorgebroken bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk , kan degraderen voor Vollendam 🤤

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen